När jag kom hem idag kände jag för att baka lite. Så varför inte baka två kladdkakor och bjuda på imorgon på jobbet. Men så fort man bakar här hemma finns det ju fler som vill smaka. ;)
Så den ena fick provsmakas, vilket var bra eftersom jag använde folieformar som är mindre än min vanliga form och då blir kakan tjockare och tar längre tid i ugnen. Men efter en något längre stund i ugnen än vanligt blev det nog bra.
Provsmakningen sa iallafall slurp!
 
Idag klädde jag in ytterligare en skokartong med fint blommigt presentpapper, nästa får nog bli prickig. Det enda man behöver är en låda, limstift, en sax och något fint papper man tycker om, sen är det bara att sätta igång.
 

Idag kom jag till jobbet 07.15 och slutade 17.30. Skönt att mamma och pappa hämtar barnen från förskolan på måndagar. Efter en lång dag är det skönt att komma hem till sina föräldrar och sätta sig ner för en bit mat. Idag blev det Västerbottenpaj med lite bacon i, det satt fin fint. Nu hemma och ligger i sängen och slappar ett tag innan det är dax att sova.