Igår gjorde jag iordning en lemonad i förhoppning om att det skulle vara fint väder idag, och det var det. 😀 Solen gassade, vi spelade spel, badade och drack god svalkande lemonad. 
Här är receptet.
 
3 citroner
5 dl vatten
3 dl socker
 
Skala citronerna med potatisskalare lägg i en skål tillsammans med citronsaften. Koka vattnet med sockret tills sockret är upplöst. Häll över sockerlagen i skålen med citronerna och låt stå i kylen ett dygn, sila och häll upp på fina flaskor.  Späd sedan tills den smakar som du vill. Njut! 
 
Har äntligen kommit ut till landet, vi åkte ut vid lunchtid igår solen sken så vi badade ända fram till halv sex sen blev det lite grillning och barnen somnade i soffan. På vårat landställe finns det ingenstans att springa så idag har jag sprungit upp och ner i våran backe 10 ggr sen gjorde jag några styrkeövningar och avslutade med ett härligt bad. En fantastisk start på dagen nu väntar vi bara på solen. 
I helgen hittade Clara de första röda jordgubbarna. Så nu har vi täckt de med nät så inte fåglarna äter upp de så som sniglarna gör med salladen. 😞
Härligt röd men fortfarande rätt sur.