Idag tyckte vi att potatisen var dax att sättas så efter middagen gick vi ut i trädgården och började plantera potatisen i vårt odlingsland. Där vi även har en ruccola som följt med oss våra senaste flyttar och lite nygrodd sallad, salladslök  och tre olika sorters morötter. Lyckades med salladen förra året men har tyvärr aldrig lyckats med morötter, så vi får se hur det går i år. Har aldrig satt potatis förr så det ska oxå bli spännande och se hur det går.
 
Idag var min efterlängtade Hälsodag på Bosön, men den blev inte riktigt som jag hade tänkt. Med en ond hals och täppt näsa åkte jag idag ut till Bosön för en hel dag i hälsans tecken. Dagen började med en föreläsning av Eva Vingård om hälsa på företag sen fortsatte dagen med olika aktiviteter. 
På min kollegas bord under föreläsningen låg bla en påse nötblandning och en proteindryck som vi fick när vi anlände i morse. Notera även hennes stora anteckningsblock, mobilen är större. 
Min första aktivitet var konditionstest vilket jag inte kunde utföra men var med och iakttog så nu kan jag testa hemma nån gång istället. Sen var det lunch och direkt på nästa aktivitet som var cirkelfys, det var superbra och jag tror jag kan använda det nån gång på jobbet sen sist men inte minst hade jag valt löpskola och det var toppen att få höra lite av de som kan hur man ska träna upp sin löpteknik. Nu gäller det bara att bli frisk så jag kan sätta igång med träningen igen. 
Har blivit förkyld med en tjock hals. Inte kul alls, har sett framemot min hälsodag på Bosön på onsdag med konditionstest, stationspass och löpskola men känner jag så här får jag nog ändra till lite lugnare aktiviteter tyvärr. Trist att förkylningar alltid kommer när man minst önskar det, inte för att man nån gång önskar det.